Ohjelma 2020

Vuoden 2020 Hyvinvointimessut on peruutettu
koronapandemian vuoksi. 

Vuoden 2021 messujen alustava ajankohta on lauantai 9.10.2021.

MESSUJEN 2020 OHJELMAA:

sytkyt seitseman veljesta

Nukketeatteri Sytkyt esittää näytelmän Seitsemän Veljestä klo 12.30 ja 13.30. Kuva: Pirjo Kivimäki

Nukketeatteri Sytkyt esittää näytelmän Seitsemän veljestä klo 12.30 ja 13.30

Rekku Rescue
Eläinaiheista kasvomaalausta
Rekku Rescue ry on vuonna 2002 perustettu eläinsuojeluyhdistys, joka toimii Suomessa ja Virossa kissojen ja koirien auttamiseksi. Kotimaassa teemme ennaltaehkäisevää eläinsuojelutyötä kodittomien eläinten määrän vähentämiseksi ja eläinten aseman ja hyvinvoinnin parantamiseksi. Etsimme myös koteja kodittomille kissoille ja koirille. Virossa toimintamme on keskittynyt eläinten paikalliseen kodin saannin tukemiseen yhteistyötarhojemme kautta. Vuonna 2019 kauttamme sai kodin Suomessa 220 kissaa ja 51 koiraa. Toimimme kokonaan vapaaehtoisvoimin. Visiomme on, että jokainen lemmikkieläin syntyy toivottuna ja sillä on koti, jossa sen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista huolehditaan.

Vantaan Energian Roskapoliisi
Roskapoliisit kiertävät ympäri Uuttamaata ja tekevät ruohonjuuritason työtä roskattomuuden puolesta. Roskapoliisit haluavat tehdä Uudestamaasta Suomen roskattomimman paikan elää!
Roskapoliisit eivät kavahda huonosti hoidettua kierrätyspistettä, tietämättömiä asukkaita tai tien varteen jätettyä roskasäkkiä. He tietävät mitä tehdä.
Saarnaamisen sijaan roskapoliisi opastaa väsymättömällä innolla jätteiden lajittelussa ja vähentämisessä, antaa neuvoja siisteyden ylläpitoon ja kannustaa roskaamisen lopettamiseen. Roskapoliisi on paikalla koko päivän.